Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Etetőszék választás – a legnépszerűbb, legjobb etetőszék

Etetőszék választás – a legnépszerűbb, legjobb etetőszék

Sok esetben találkozom ezekkel a címekkel, cikkekkel.

De valójában milyen is a legjobb etetőszék? Szerintem nincs ilyen.

Mindenkinek más és más a legjobb. Különböző élethelyzeteben vagyunk, különböző anyagi lehetőségeink vannak és különböző igénybevételekre vásárolunk.

Miért mondom ezt? Egy példa.  Amikor a gyermekem elérte azt a kort, hogy etetőszékre volt szüksége, akkor egy 56 m2-es lakásban éltünk. Nem volt külön étkező asztalunk, mert úgy alakítottuk ki az életterünket, hogy a konyhában kialakított étkezőpulton ettünk.

 

Itt viszont már 2 szék és még egy baba etetőszék nem fért volna el. Ezért egy pultra/ asztalra rögzíthető etetőszéket vettünk, mely sokkal kisebb helyet foglalt. Itt tehát a helyigény volt a fő szempont választáskor.

 

Nem sokkal később , mivel ekkor sokat jártunk a nagyszülőkhöz, és oda is kellett egy vásároltunk egy másik etetőszéket. Itt már nem volt szempont a helyigény, mivel szép nagy étkezőasztal volt az étkezőben. Választáskor a funkcionalitás és az összecsukhatóság került előtérbe.

 

Ezek alapján, személyes tapasztalat miatt mondom, hogy a legjobb etetőszék mindenkinek más és más.

 

Ettől függetlenül próbálok egy kicsit segíteni az etetőszék választásban.  Nem tanácsot adok, hiszen nem ismerlek, hanem megosztóm Veled Itt a saját eladási adatainkat. Ezekre  támaszkodva nyújtok egy kis bepillantást az etetőszékek világába.

 

A fullbaby.hu eladási statisztikáit etetőszék kategóriában az elmúlt 1 évben / 2021.07- 2022.06 /  Caretero Bill etetőszék vezeti.

 

Ebből a praktikus etetőszékből adtuk el az elmúlt évben az összes darabszám közel a felét. 

 

1., Caretero Bill etetőszék

 

Ez az etetőszék kiváló választás, ha egy olyan bútordarabot keresel, mely az evés mellett más problémát is megold. Az alsó rész eltávolításával egy stabil kisszéket kapunk, mely garantáltan a gyermeked kedvence lesz. 

A Bill egy könnyű és gazdaságos 2 az 1-ben etetőszék.

 Minden olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a mindennapi etetést

 

 

 

 

2., Bükkfa etetőszék New Baby  Victory – természetes

 

Második helyre egy klasszikus fa etetőszék futott be. Sokan nem szeretik a műanyag székekeket és ragaszkodnak a fához. Nekik tökéletes választás ez az etetőszék, mely szintán átalakítható és később asztallá és kis székké alakítható.

 

Robosztus , satbil kialakítás jellemzi.

 

3., Caretero Homee etetőszék

 

Harmadik helyen az én nagy kedvencem a Caretero márka Homee nevő etetőszéke található. Nem is kell mondanom, hogy ez is átalakítható egy nagyon praktikus asztallá és székké, így gyermekünk viszonylag sokáig használhatja.

 

4., Caretero Luna etetőszék

 

Negyedik helyre futott be ez a praktikus, kis helyen tárolható hagyományos értékekkel bíró etetőszék. Ez nem alakítható át, cserébe összecsukható és kis helyen tárolható vagy akár könnyen szállítható.

 

 

5., Caretero Magnus etetőszék

 

Az előzővel szinte megeggyező darabszámot adtunk el ebből a szintén a hagyományos értékkekel bíró etetőszékből. Ez a termék még csak néhány hónapja van a kínálatunkban, ezért bátran állíthatom, hogy 1 év múlva sokkal előrébb lesz a rangsorban. Ez egy összecsukható és rengeteg állítási lehetősggel biró, stabil, de ugyanakkor könnyen mozgatható etetőszék. Akár fekvő pozícióba is állítható,  és az ülőfelület magassága is állítható

 

 

 

 

5., Caretero Kivi etetőszék

 

A Magnussal azonos darabszámot adtubk el belőle. Ez egy igazi többfunkciós szerkezet, mely ötvözi az etetőszék, pihenőszék és babhinták tulajdonságait.

Összecsukható, kis helyen tárolható, szállítható.

 

Ebből a statisztikából is látható, hogy mindenkinek más a tökéletes etetőszék. Az viszont látszik, hogy a legtöbb vásáarlónk az átalakítható, több funkciós etetőszékeket keresi. 

 

A tanácsom tehát: ne mások véleménye alapján dönts. Gondold végig a saját élethelyzetetdet, lehetőségeidet és ez alapján keresd a Neked és a babádnak megfelelő etetőszéket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Etetőszék
Az oldal tetejére