Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baba-mama blog - fullbaby.hu

Miért hasznosak az utazóágyak?

Miért hasznosak az utazóágyak?

2022. 09. 07. 12:38:00

Az utazóágyak a baba kiegészítői között kifejezetten fontosak. A babaszoba kialakításakor alapvetően nagy jelentőséggel bír a babaágy és annak körültekintő megválasztása. Nem elég csak az, ha az otthon kényelmében biztonságban tudhatjuk a kicsit, hiszen a modern világ gyakran maga után hozza az utazás szükségességét.

Az összecsukható etetőszék praktikus kellék

Az összecsukható etetőszék praktikus kellék

2022. 09. 05. 13:29:00

Az összecsukható etetőszék régóta nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen használaton kívül kis helyen elfér, mégis maximálisan eleget tesz a felé támasztott követelményeknek. Már a hozzátáplálás időszakában, sőt, akár előtte is fontos szerep juthat neki, hiszen így a gyermek is részese lehet a közös étkezéseknek, elsajátíthatja a mozdulatokat.

A 3in1 babakocsi komfortos megoldás

A 3in1 babakocsi komfortos megoldás

2022. 09. 02. 13:16:00

3in1 babakocsi iránt érdeklődsz? A komfortos, praktikus megoldások kedvelője vagy? A kis pocaklakóra várakozva egy sor kérdés felmerül arról, hogy milyen eszközöket, bútorokat, kiegészítőket szerezzünk be és azok mely árkategóriában hozzák valóban a vártakat?

Mire jó egy utazóágy?

Mire jó egy utazóágy?

2022. 08. 16. 09:57:23

Kell nekünk utazóágy? Szükségünk van utazóágyra?

Bizonyára sok szülőben felmerül ez a kérdés. Nálunk sem volt ez másképp. És végül több darab is beszerzésre került.

Nézzük mire is jó egy utazóágy!

 

Etetőszék választás – a legnépszerűbb, legjobb etetőszék

Etetőszék választás – a legnépszerűbb, legjobb etetőszék

2022. 06. 14. 09:45:42

Sok esetben találkozom ezekkel a címekkel, cikkekkel.

De valójában milyen is a legjobb etetőszék? Szerintem nincs ilyen.

Mindenkinek más és más a legjobb. Különböző élethelyzeteben vagyunk, különböző anyagi lehetőségeink vannak és különböző igénybevételekre vásárolunk.

A sport 5+1 pozitív hatása a kisgyermekekre.

A sport 5+1 pozitív hatása a kisgyermekekre.

2022. 05. 31. 11:05:56

Rendszeres sport, mozgás gyerekkorban?

Fontos ez? Szerintem igen és 5+1 okot tudok mondani a sport hasznosságára gyermekkorban.

Mit hozzon a gyerekeknek a nyuszi?

Mit hozzon a gyerekeknek a nyuszi?

2022. 04. 02. 17:08:33

A tavasz beköszöntével hamarosan a húsvét is elérkezik, amikor is a gyerekek izgatottan keresgélik az elrejtett ajándékokat és azon töprengenek: a nyuszi még a közelben lehet? A csokinyuszit és csokitojást biztosan te is beszerzed minden évben, de vajon minek örülne még a gyerkőc, amivel játszani is tud?

Készültünk nektek pár tuti ajándékötlettel húsvétra:

5 érv, miért válasszuk a triciklit

5 érv, miért válasszuk a triciklit

2022. 03. 09. 15:46:20

A jó idő beköszöntével egyre többet sétálunk/kirándulunk. Sok kis gyermek számára viszont már kellemetlenné válik a babakocsiban ülés, mivel nem lát ki jól belőle, nem tud forgolódni, mocorogni. Azonban a hosszabb távú séta a kicsik számára még nem opció, hiszen ők még hamar elfáradnak. Érdemes ekkor beszerezni egy szuper járgányt, amellyel gyorsabb és kevésbé fárasztó a haladás. Kisebb gyerkőcöknek az egyik legjobb választás a tricikli. Hogy miért? A következő 5 pontban összefoglaljuk neked röviden:

Itt a járgányszezon! – De melyiket válasszuk?

Itt a járgányszezon! – De melyiket válasszuk?

2022. 03. 04. 11:12:38

Ha itt a tavasz, akkor irány a szabad!

A friss levegőn töltött idő mellett az aktív időtöltés is elengedhetetlen a kicsi és nagyobbacska gyermekek számára egyaránt. Úgyhogy itt a tökéletes alkalom, hogy előkerüljenek a csodajárgányok. A testmozgás, a szórakozás, a tanulás és a családdal töltött minőségi idő mind megvalósítható ezekkel a járgányokkal. No de mi mindent taníthatnak ezek a játékok a kicsiknek? És a legfőbb kérdés, hogy melyiket válasszuk?

Mikortól használjunk etetőszéket?

Mikortól használjunk etetőszéket?

2022. 02. 02. 12:07:22

Az anyukák többségének fontos a szín illetve a forma is, de vajon tájékozódtatok-e már arról, hogy mikortól célszerű elkezdeni az etetőszékes étkezéseket? Amennyiben erre még nem került sor, most rávilágítunk néhány fontos dologra, mely meghatározhatja, hogy mikortól is érdemes elővenni az etetőszéket. Illetve arra is megkeressük a választ, hogy mikor van az etetőszék „lejárati dátuma”.

Az oldal tetejére