Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baba-mama blog - fullbaby.hu

Mit jelent az I-Size jelölés?

Mit jelent az I-Size jelölés?

2024. 03. 29. 14:41:09
Mi is az a I-Size? Mit jelent ez az autós ülések tekintetében? Ennek jártam egy kicsit utána és ez által segíteni a válsztásban. 
5 +1 tipp és kevesebbet lesz beteg gyermeked

5 +1 tipp és kevesebbet lesz beteg gyermeked

2024. 02. 02. 10:29:54

Számos szülő talán már találkozott olyan családdal, ahol a gyerekek szinte sosem betegek.

Mi lehet a titok? Mi az, amit ezek a szülők jól csinálnak?

Ebben a cikkben 5 + 1 dolgot említünk, ami feltárjuk a háttérben rejlő hatásokat és okokat, amelyek segíthetnek a gyermekek egészségének megőrzésében és erősítésében.

4+1 hatékony módszer az alvásproblémák kezelésére gyermekednél

4+1 hatékony módszer az alvásproblémák kezelésére gyermekednél

2023. 06. 27. 10:06:52
Az alvásproblémák gyakori kihívások a kisgyermekes szülők számára. Az éjszakai felébredések, a nehézségek elaludni vagy a rendszertelen alvásidőszakok nemcsak a gyermeket, hanem az egész családot is kimeríthetik. Ezért rendkívül fontos, hogy hatékony módszereket találjunk az alvásproblémák kezelésére, és segítsük a gyermekünket pihentető alvásban. Ebben az írásomban 5+1 hét tippet osztok meg veletek, amelyek segíthetnek visszaállítani az alvási rendet és nyugodt éjszakákat biztosítani gyermekednek
Utazás babával

Utazás babával

2023. 06. 22. 13:36:56
Az utazás a babával gyakran izgalmas és felejthetetlen élményeket tartogat, de nem tagadhatjuk, hogy némi kihívásokat is rejt magában. Azonban, ha megfelelően felkészülünk és a megfelelő felszereléseket választjuk, a babával történő utazás simábbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá válhat. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen eszköz az utazóágy, amely lehetővé teszi, hogy babánk kényelmesen pihenhessen és aludjon a nyaralás során.
Minden, amit tudnod kell az autós gyerekülésekről 2024-ben!

Minden, amit tudnod kell az autós gyerekülésekről 2024-ben!

2023. 06. 06. 10:50:49

Az autós gyerekülések kulcsfontosságúak a gyermekek biztonságos szállításában az autóban. A megfelelő gyerekülés kiválasztása és használata létfontosságú, hogy megvédjük szeretteinket a balesetekben és hirtelen fékezésekben rejlő sérülésektől. Ez a blogbejegyzésünk segít eligazodni az autós gyerekülések világában, és megadja az alapvető információkat, amelyekre szükséged van a választáshoz

 

Miért vásárolj Caretero márkaboltban?

Miért vásárolj Caretero márkaboltban?

2023. 05. 30. 10:38:00

A Caretero egy népszerű és elismert márka, amely széles választékban kínál babatermékeket, beleértve babakocsikat, autós gyereküléseket, etetőszékeket és még sok mást. 

Mikortól használjunk etetőszéket?

Mikortól használjunk etetőszéket?

2023. 05. 02. 00:00:00

Az anyukák többségének fontos a szín illetve a forma is, de vajon tájékozódtatok-e már arról, hogy mikortól célszerű elkezdeni az etetőszékes étkezéseket? Amennyiben erre még nem került sor, most rávilágítunk néhány fontos dologra, mely meghatározhatja, hogy mikortól is érdemes elővenni az etetőszéket. Illetve arra is megkeressük a választ, hogy mikor van az etetőszék „lejárati dátuma”.

Tricikli, a babád első járgánya

Tricikli, a babád első járgánya

2023. 03. 28. 17:13:40

Amikor végre itt a tavasz, süt a nap és a hőmérő higanyszála 10 -12 °C fölé kúszik minden anyuka ellenállhatatlan vágyat érez, hogy kimenjen babájával a szabadba.

Igen ám, de a kis totyogóknak sok esetben már nem felel meg a sportbabakocsiban az ücsörgés. És itt jön képbe a tricikli vagy a köznyelvben csak háromkerekű biciklinek nevezett járgány
Szülőnek lenni néha túl nehéz! - Túlélési tippek szülőknek 1.

Szülőnek lenni néha túl nehéz! - Túlélési tippek szülőknek 1.

2023. 03. 14. 16:19:27

Egy új sorozatot indítok , melyben praktikus tippeket szeretnék megosztani Veled gyermeknevelés témában.

Nem állítom, hogy én mindent tudok. Nem is találtam fel semmilyen csodaszert, amitől a gyermeknevelés egyszeriben sokkal könnyebb lesz és nem állítom, hogy az általam leírt dolgok mindenkinél működni fognak!

Én csak a saját tapasztalataim és az általam elolvasott rengeteg szakirodalom alapján kialakult véleményemet szeretném megosztani Veled! 

Mikor születik meg Édesapa?

Mikor születik meg Édesapa?

2023. 02. 09. 08:56:39

Gondolatok egy gyakorló édesapától!

Hogyan lettem "Édesapa"?

Az oldal tetejére