Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autósülések

A szülőknek a legfontosabb a gyermek egészsége, biztonsága. Az autósülések kiválasztása során a gyerek biztonságára különös figyelmet kell fordítani.
Rendezés:

A megfelelő autós gyerekülés a gyerkőc biztonságát szolgálja. Ugyanakkor nem mehetünk el a körültekintő vezetés mellett sem, ami alapvetően befolyásolja azt, hogy sikerül-e épségben megérkezni az úti célhoz. A szakáruházakban végeláthatatlan kínálattal találhatja magát szembe a szülő és előzetes tapasztalat nélkül, igencsak nehéz lehet kiválasztani a megfelelő gyerekülést. Az i-Size szabványnak megfelelő üléseket már kifejezetten úgy alakították ki a gyártók, hogy az oldalról érkező ütésekkel szemben is védjék a kicsit. Ezen felül azt célozzák, hogy a gyermekek tovább ülhessenek menetiránynak háttal. Az autós gyerekülés esetében a testsúly a döntő. Fontos tudni, hogy amíg a gyermek nem éri el a 150 cm magasságot, addig mindenképpen autós gyerekülés használatára lesz szükség.

Mivel ezek az ülések a gyermek testsúlya alapján felelnek meg az elvárásoknak, ezért ez a leginkább lényeges szempont a vásárláskor. Kb. 13 kg-ig a babahordozók bizonyulnak ideálisnak, amelyek gyakran a babakocsival szettben elérhetőek. A babakocsi vázához egyszerűen rögzíthető eszköz komfortos megoldásnak bizonyul az első időkben. Az autós gyerekülés és a magasító kiegészítők egyaránt fontos szerephez jutnak a területen. A cél az, hogy a kicsi már a kezdetektől maximális biztonságban legyen. Érdemes a megbízható márkák közül választani, ezek ugyanis hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban tesznek majd eleget a feladatuknak. A többféle szín és alapanyag között mindenki megtalálhatja az elvárásainak megfelelőt, ami akár az autó belső színvilágához is passzol.

Az oldal tetejére