Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Háromkerű biciklik

A háromkerekű  tolókaros biciklik azért nagyon jók, mert ha elfárad a gyerek, beleül és kényelmesen tud benne ülni, te pedig tudod őt tolni. A háromkerekű bicikliken van tároló amelybe tudsz picit pakolni, így nem kell annyit cipekedni.
Rendezés:

A háromkerekű biciklik nagyon könnyen irányíthatóak és stabilak, így a gyermekek egyszerűen elsajátítják vele a pedálozási, tekerési technikát.

Háromkerekű bicikli a mozgás öröméért

A háromkerekű bicikli mindannyiunk gyermekkorának része volt. Tény viszont, hogy a napjainkban beszerezhető darabok messze korszerűbbek, mint a régi változataik. Az örökmozgó gyermekek előszeretettel választják ezt a formáját a szabadtéri játéknak. Az egyszerűen használható járgányokkal a gyermekek könnyen elsajátíthatják a bringázás alapjait, közben végig biztonságban érezhetik magukat. Ebben egyébként a vezetőrúddal ellátott kialakítás is sokat segíthet. A fizikai aktivitás a kisgyermekeknek nem elérhetetlen, sőt! Sokan akár egész nap felpörögve váltanak egyik játékról a másikra. A háromkerekű bicikli a kerti játék során éppen úgy kitűnő választásnak bizonyul, mint akkor, ha a közeli játszótér felkeresése a cél.

A többféle szín és kialakítás között garantáltan megtalálod a kicsi korához passzoló megoldást. A kosárral ellátott típusokban a gyerkőc magával viheti a játékait, homokozó szettjét vagy éppen a kedvenc plüssállatait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a testmozgás gyermekkorban történő megkedvelése a későbbiekre is jelentős hatással van. A háromkerekű bicikli a nyári és az átmeneti hónapok nagy kedvencének számít. Ez az a bizonyos időszak, amikor a szabadtéri játékok, a kinti móka kerül fókuszba. Ügyelj arra, hogy a nyári forróságban elegendő folyadékot fogyasszon a gyermek és a legmelegebb órákban inkább a beltéri játéké legyen a főszerep! A jól megválasztott tricikli éveken át remek kikapcsolódást biztosít majd a kicsiknek, egyúttal az állóképességüket is javítja. Kell ennél több akkor, ha szabadtéri játékok vásárlása a cél? 

Az oldal tetejére