Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerekülések 0-36 kg

A gyerekülések kiválasztásánál a megfelelő méret kulcsfontosságú. A gyerekülések csak akkor tudják ellátni a feladatukat, ha a gyermek testméreteihez megfelelő a gyerekülés mérete. Sem a túl nagy, sem a túl kicsi gyerekülés nem biztonságos. A gyerekülések általában az alábbiak szerint kerülnek osztályozásra és ezeket a súlykategóriákat az elnevezéshez is használják. Ha olyat hallasz, hogy 0-36kg gyerekülés, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan gyerekülés, ami 0-36kg-os gyereknél használható. Ez életkorban nagyjából 0 hónapos kortól 12 éves korig jó
Rendezés:

A szülőknek a legfontosabb a gyermek egészsége, biztonsága. Az autós utazások során a gyerek biztonságára különös figyelmet kell fordítani. Ahhoz, hogy a gyerekülés az utazás során végig stabilan a helyén maradjon a gyártó utasításainak megfelelően kell rögzíteni az autós gyereküléseket. Kétféle rögzítési megoldással lehet találkozni: isofix autósülések vagy az autó biztonsági övével rögzíthető gyerekülések. Az gyerekülések bekötésénél legyen az isofixes vagy sem, feltétlen követni kell a felhasználói utasítást.

Autós gyerekülés 0-36 kg: célkeresztben a biztonság

Az autós gyerekülés 0-36 kg testsúlyú gyermeknek maximális biztonságot nyújt. Az ISOFIX rögzítésnek köszönhetően, a gyermekülés egyszerűen rögzíthető, ez pedig kisebb kockázatot jelent, mint a biztonsági övvel rögzíthető gyerekülés. A 360 fokban forgatható ülések nagy népszerűségnek örvendenek, de az oldalsó ütközésvédelem és az állítható biztonsági öv is kiemelt jelentőséggel bírnak. A vásárlás során a legtöbben a hosszú időn keresztüli használhatóságot tartják szem előtt, még akkor is, ha ez esetleg többe kerül. A szülők részéről természetes, hogy szeretnék a gyermeket útközben is biztonságban tudni. Ennek érdekében, a megfelelő, korszerű, szabványoknak megfelelő autós gyerekülés 0-36 kg testsúlyig ideális választásnak bizonyul.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy hiába a legjobb gyerekülés, ha a vezetés biztonsági szempontból kívánnivalót hagy maga után. Nincs az a helyzet, amikor rohanni kellene és az autósorok előzését is javasolt elkerülni. A tapasztalatok szerint, a balesetek jelentős része a körültekintés hiányából és a vakmerőségből ered. Az autós gyerekülés 0-36 kg testsúlyig, akár a gyermek 12 éves koráig is használható. A mosható huzatnak hála, mindig tiszta környezet biztosítható. A dönthetőséggel gondoskodhatsz arról, hogy minden tekintetben a gyerkőc igényeire szabhasd az ülést. Ne feledd, a biztonság elsődleges, legyen szó akár a gyermekorvos felkereséséről, akár hosszabb családi nyaralás tervezéséről. A titok a felkészülésben és a megfelelő gyerekülés kiválasztásában rejlik. 

Az oldal tetejére