Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért hasznos a pihenőszék babáknak?

Miért hasznos a pihenőszék babáknak?

A pihenőszék babáknak elsősorban az otthon nyugalmában kerül felhasználásra, de könnyű mobilizálhatóságának köszönhetően, egyszerűen magunkkal is vihetjük a rokonokhoz, utazásokra.

Az egészen újszülött kortól általában 18 kg súlyig használható ülőhely hintaszék funkcióval is rendelkezik, így segít akkor is, ha nehezen szenderül álomba a kicsi. A biztonsági övvel ellátott rendszer komfortos pihenőhely, ami a közös játék színtere is lehet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többek otthonában megtalálható a már megjelenésében is szívet melengető pihenőszék. 

A pihenőszék babáknak kényelmes kuckó 

Leginkább ezért szeretik a babák a könnyedén mozgó, mégis a védelem biztonságát nyújtó helyet. A pihenőszék babáknak megfelelő alátámasztást biztosít azokon a kritikus pontokon, amelyek szóba jönnek az első hónapokban. A testsúly tekintetében egyébként többféle típus közül is válogathatunk, éppen úgy, ahogyan a mosható huzat mintázata is személyre szabható. 

A babafotelek rezgő, zenélő kivitelben szintén elérhetőek, de a klasszikus megjelenésű darabok iránt is sokan érdeklődnek. A pihenőszék babáknak modern és elegáns megjelenéssel is beszerezhető, így a szoba stílusához passzoló darabra eshet a választás. A felakasztható, mozgó, zenélő játékok segítik az elalvást, a hintaszék funkciónak hála, a nyugodt pihenés hosszúra nyúlhat, így a kicsi kipihenten ébred. Az eszköz könnyű, komfortos, egyszerűen áthelyezhető a nappaliba, vagy abba a helyiségbe, ahol éppen tartózkodni szeretnél, így mindig szem előtt lesz.

Az oldal tetejére