Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért éppen a három az egyben Caretero etetőszék a befutó?

Miért éppen a három az egyben Caretero etetőszék a befutó?

Kétségtelenül nagyon sokan szavaznak arra a fajta több szinten is élvezhető kényelemre, amit a Caretero etetőszék kínál. Mert az esetében a komfortosság épp úgy alap, mint a strammság.

A márkához a minőség, a megbízhatóság pont ugyanolyan szorosan, elválaszthatatlanul hozzátartozik, mint az esztétikus, tartós, funkcionalitásában élen teljesítő kivitel. Na, de nézzük, mit is jelenthet mindez Számodra a mindennapokban!

A Caretero etetőszék kíméli a környezetét

A kellék lábai csúszásmentes borítással rendelkeznek, ezért akkor sincsen baj, ha történetesen parkettára teszed. Nem kell félned attól, hogy a padló menthetetlen sérüléseket szenved. Azért ez hosszútávon óriási előny. Viszont az etetés is egy álom, köszönhetően a baba- és családbarát kialakításnak. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked ne szökhessen el még a tökös bébiétel elől sem. A tálca mindennek tetejében többféleképpen is állítható, ezért konkrétan testre szabható a kényelem. Aztán, ha a pillanatok alatt tisztává varázsolható tálcáról minden morzsa elfogyott, akkor jöhet az átalakítás. Hiszen a három az egyben alternatíva nem kínál annál kevesebbet, mint amit a neve ígér. Egy kelléktestben háromszoros megtérülést. Például jumperként is nagyszerűen teljesít, ráadásul a hálóval ellátott modellekben minden egyes babajáték elfér. Kelhet ennél több az elégedettségedhez?!

Mennyi ideig szolgálhat a Caretero etetőszék?

Nagyjából hat hónapos kortól kezdődően a mindennapjaitok részévé léphet elő, és három-négy éven át hűséges társsá válhat. A határ nem a csillagos ég, hanem a 15 kilós testsúly.

Az oldal tetejére