Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Futóbiciklik

A futóbicikli vásárlás során az egyik legfontosabb szempont, hogy gyermekünk lába leérjen a talajra. Ezért fontos paramétere egy futóbiciklinek az ülés magassága.
A legtöbb 1,5 - 2 éves gyermek belső lábhossza 34-38 cm.
Rendezés:

Milyen a jó futóbicikli? Mikortól ajánlott a gyerekek részére a futóbicikli vásárlás? Milyen futóbiciklit vegyek? Kell egyáltalán futóbicikli a gyerekemnek?

Számos kérdés, ami egy szülőben felmerül futóbicikli vásárlás esetén.

Általánosságban elmondható, hogy az a legjobb, amit a gyermeked a legkönnyebben tud mozgatni.

erről a témáról bővebben itt írtam: " Én és a futóbicikli kép kialakulása"

Miért hasznos a futóbicikli gyerekeknek?

A futóbicikli gyerekeknek már másfél éves kortól kitűnő választásnak bizonyul. A járgány előnyei nem merülnek ki abban, hogy remek mókát biztosít a kicsiknek, hiszen az aktív testmozgás és az energiák lekötése is középpontba kerülnek. Ugyanakkor nem lehet elégszer hangsúlyozni a biztonságot, ami az eszköz esetében leginkább a megfelelő magasság megválasztásában mutatkozik meg. Az ülés magasságára tehát kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A célcsoportnak számító gyerkőcöknél a belső lábhossz általában 34-38 cm. A fizikai aktivitást nem lehet elég korán megszerettetni a gyerkőccel.

Szülőként azonban biztosan tisztában vagy már azzal, hogy ez sokkal kevésbé gond, mint azt eleinte gondoltad. A kis örökmozgók minden szabad percükben játszanak, szaladgálnak, aktivitásra ösztönzik a szülőket is. Ezeknek az energiáknak a lekötésére kiválóan alkalmas a futóbicikli gyerekeknek. Az izgalmas színek között minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatsz, ráadásul háromkerekű változatban is elérhető a járgány. Az udvaron vagy a lakásban is remek szórakozásban lehet részük a kicsiknek a futóbicikli használatával és órákon át lefoglalják majd őket az eszközök. A legjobb az egészben, hogy ilyen módon, játékos formában sajátítják el a kerékpározás alapjait, sőt, a háromkerekű változattal mindez biztonságosan történhet. A futóbicikli gyerekeknek néhány kattintással megrendelhető, így az otthonod nyugalmából szerezheted be a kicsik új kedvenceit. Fedezd fel az aktuális kínálatot!

 

Az oldal tetejére