Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Etetőszék, etetőszékek

Az etetőszékek a hozzátáplálás megkezdésével vagy akár már korábban főszerephez jutnak a baba napi rutinjában.  Az önálló evés gyakorlása, a bekapcsolódás a családi étkezésbe izgalmas. Fontos, hogy ehhez a számodra legideálisabb etetőszékek közül válaszd ki legmegfelelőbbet.
Rendezés:

A etetőszék nagyon praktikus bútordarab, melynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen elfogyaszthatják saját ételeiket, és új ízeket fedezhetnek fel. Kínálatunk számos figyelemre méltó modellt tartalmaz, mind funkcionalitásban, mind dizájnban. 

Az etetőszékek minden gyermek és szülő számára hasznos felszerelés, amit fél éves kortól 3 éves korig, nagyjából 15 kilogramm eléréséig ajánlunk. Ha a baba még nem ül stabilan, akkor dönthető háttámlájú etetőszéket érdemes választani.

Az etetőszékek megkönnyítik a már nagyobb gyerkőc etetését a szülő számára és lehetővé teszi, hogy később a gyermek is megtanuljon önállóan enni a családi asztalnál.

Milyen legyen? Multifunkciós etetőszék vagy dönthető etetőszék, fa etetőszék, többfunkciós etetőszék?

Egy kezdő szülő sok esetben nem tudja a választ.

A Caretero összecsukható etetőszékek a praktikusság mellett a kényelmet szolgálják.

A Caretero termékei a moderns és a praktikum ötvözetei. Ezek elegáns etetőszékek, amelyek bármilyen belső térbe illeszkednek, dekorációtól függetlenül. A részletekre figyelve készülnek, és csak gondosan kiválasztott és tartós anyagokat használtak a gyártáshoz. 

A legfontosabb  gyermekek kényelme és biztonsága. . Ezért a Caretero választékában nemcsak összecsukható etetőszékek találhatók meg. Vannak melyek hintaként is funkcionálnak és van olyan mely átalakítható kisszékké és asztallá. 

A Caretero etetőszékek nagy és könnyen tisztítható tálcával, leesés elleni védelemmel és dönthető háttámlával vannak felszerelve.

Az oldal tetejére