Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
47.990 Ft
Menny.:db
A Tuva etetőszék ötvözi az egyedi skandináv stílust a funkcionalitással. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően gyorsan a gyermek igényeihez igazíthatók. Néhány mozdulattal (a lábak eltávolítása nélkül) etetőszékből stílusos szék + asztal szett varázsolható.
Gyártó: CARETERO
Várható szállítás: 2024. október 23.
Központi raktáron 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 240
Caretero márkabolt
Magyarországi szervízháttér
+ 6 hónap garancia
Valós raktárkészlet
Akár 24_órán belül nálad

Etetőszék átalakítható Caretero Tuva sötétzöld

47.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A Tuva kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és biztonságos. Ötpontos hevederrel és a tálcánál további védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a baba elcsúszását. A gyermek és a szülő kényelméről gondoskodva a szék dupla, állítható tálcával rendelkezik, két hellyel egy csésze számára. Az ülés puha és könnyen tisztítható kárpittal van bélelve. A falábak csúszásmentes párnákkal vannak ellátva, amelyek teljes mértékben megvédik a padlót a karcolásoktól. A Tuva etetőszéket segítség nélkül ülni tudó, 6 hónapostól kb. 3-4 éves korig 15 kg-ig terjedő gyermekek számára készült.

A legfontosabb jellemzők: Multifunkcionalitás - egy etetőszék, amely könnyen szék- és asztal szetté alakítható Egyedi skandináv dizájn Állítható tálca levehető tetővel Ökobőrből készült, levehető kárpitozású ülés 5 pontos öv a maximális biztonság érdekében Lábzsámolyként is funkcionáló asztal Masszív fa lábak csúszásmentes párnákkal Könnyen szállítható - mindössze 7 kg. Külső méretek 62 x 62 x 102 cm Megfelel az EN 14988:2017-10 szabványnak

Paraméterek

Kialakítás Átalakítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére