Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos járművek

Elektromos járművek

Elektromos kisautó vagy bármely elektromos jármű a legtöbb gyereknek egy álom, ha valóra válik akkor csoda történik a lelkében….

Bizton állíthatom, hogy minden szülő és nagyszülő számára a legnagyobb boldogság, ha gyermeket, unokát mosolyogni látja.

Miért jó? Milyen képességeket fejleszt? Mire kell figyelni? 

Íme néhány érv a „csoda” mellett:

1.      Egyedülálló ajándék, hiszen nem mindenkinek van ilyen szuper érzés gyermekkorában, hogy saját autót kap, de ha a barátoknak is van az is fantasztikus, mert lehet szuper versenyeket rendezni, illetve tapasztalatot lehet cserélni

2.      Már kis korban megízlelheti a gyermek a vezetés élményét, megérintheti őt is a szabadság, a boldogság szele!

3.      Gyermek számos új készséget sajátíthat el, ha megtanulja, hogyan kell „autót vezetni”

4.      A koordinációs képességek fejlődnek, egyidejűleg kéz- és láb koordináció, a kéz-szem koordináció, a 4 irány (előre, hátra, jobbra, balra) pontos használata terén figyelhető meg a legnagyobb változás.

5.      Játékosan épül be a gyermek tudatába, hogy a közlekedés folyamatában a másokra (gyalogosok, autóstársak, egyéb résztvevők) való odafigyelés mennyire elengedhetetlen.

6.      A sebességváltás, a kormány, az élethű belső elrendezés, a műszerfal jelzései olyan figyelemösszpontosításra vezeti rá játékosan a gyermeket, amit későbbiekben kamatoztatni tud az iskolában.

7.      Megtanulja az érték védelmét, ha ő gondoskodik arról, hogy „szervizbe” vigye apához, amikor lemerül az akkumulátor, használat után beáll a garázsba, amikor koszos akkor lemossa.  Tehát felelősséget vállal egy igen értékes dologért, ami az övé, csakis az övé.

Teljes elektromos jármű kínálatunkat itt találod: katt ide

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos jármű
Az oldal tetejére