Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Utazóágyak

Az utazóágyak, járókák szerepe jelentősen megnövekedett a mai világunkban, mivel minden és mindenki mozgásban van. A gyermeknek akkor is szüksége van a biztonságot nyújtó környezetre, ha elutazik a család. Az összecsukható utazóágyak, járókák segítségével bárhol könnyedén kialakíthatod a baba alvóhelyét.

Rendezés:

A könnyedén kinyitható és összecsukható utazóágyak, járókák biztonságos és kényelmes helyet biztosít, amikor a kicsi ébren van, teret ad a mozgásnak és a játéknak. Mivel egészen kicsire össze tudod csukni, bárhova magaddal viheted.

Az utazóágyak a nyár kedvenceivé válhatnak

Az utazóágyak kitűnő szolgálatot tesznek a nyári hónapokban, amikor a családok a szokásosnál is többet vannak úton. A régóta tervezett nyaralás vagy a hosszú hétvégi pihenés kapcsán egyaránt nélkülözhetetlen az olyan fekhely, ahol a család legkisebb tagját biztonságban tudhatjuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szülők rendszerint a praktikus, kis helyen elférő, funkcionálisan kiválóan teljesítő megoldásokat részesítik előnyben. Az sem baj, ha az árak elérhetőek, de a megbízható minőség ennél is előrébb van a vásárlói preferenciák között. Az utazóágyak tulajdonképpen ugyanazt a funkciót látják el, mint a babaszoba szerves részét képező ágy.

A különbség nyilvánvalóan az összecsukhatóságban, a könnyű szállíthatóságban rejlik. Az emelhető magasság kényelméről sem kell lemondani, ugyanis a gyártók kifejezetten odafigyelnek erre a területre. Pink, narancssárga, kék, állatfigurákkal dekorált, virágmintás és macis- a lehetőségek száma igen széles. A kicsi kényelmét és biztonságát szolgáló eszközök, berendezések között vezető helyet foglalnak el a praktikusság tekintetében is kifogástalan színvonalat nyújtó típusok. A mai szülőknek már nem kell kompromisszumot kötni a megfizethetőség és az időtállóság között. Sőt! Azok is megtalálhatják a számításukat, akik az online rendelés hívei és minden időt igyekeznek megfogni. A sorban állás, a parkolóhely keresgélés helyett, válaszd inkább a szeretteidre fordított időt, energiát és persze a megfelelő utazóágyak kínálta előnyöket!

Az oldal tetejére