Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babakocsi kiegészítők

Babakocsi kiegészítők

Számtalan babakocsi kiegészítővel könnyítheted meg a mindennapokat. Egyes babakocsik ára már tartalmazza a kiegészítőket, de legtöbb esetben ezeket külön kell megvásárolni. Ár-érték arányban a drágább, már kiegészítőket is tartalmazó babakocsik jobban megérik, azonban ha kellően felmértük szükségleteinket és életstílusunkat, akkor elegendő lehet csak a számunkra hasznos kiegészítőket beszerezni, így már ez a megoldás válik gazdaságosabbá.

Tekintsük át, milyen kiegészítők léteznek és miért hasznosak:

Babakocsi kiegészítők télre

Lábzsák vagy bundazsák

A hideg téli napokon rendkívül fontos a réteges öltözködés, ebben segítség a lábzsák, mely egy plusz réteget jelent a kicsi számára. A bundazsákok kimondottan a hideg, téli időben a legpraktikusabbak, mivel a baba egész testét melegítik alulról és felülről is, valamint kapucnival is rendelkeznek. A bundazsákok több méretben is kaphatóak, így egészen pici babakortól egészen az óvodáskor kezdetéig, akár 3 éves korig megtaláljátok a legmegfelelőbb hosszúságú zsákot. Ezek a bundazsákok amellett, hogy puha meleg belső réteggel rendelkeznek, víz- és szélállóak is, ezért akár hóesésben is sétálhattok majd. A bundazsák nem csak babakocsiban használható, hanem akár rögzíthető a babahordozóba vagy az autósülésbe is, valamint szánkózásnál is kiválóan véd a hidegtől.

Az overállal szemben a legnagyobb előnye, hogy csak ülés közben van melegen öltöztetve a kicsi, ha kivesszük belőle, normál utcai ruhában tudja folytatni az utat. Ezzel megspórolható az öltöztetéssel járó idő (és ideg), ami megkönnyíti az indulást. Valamint a túlmelegedéssel járó megbetegedések esélyét is minimalizálja.

kezmelegito_babakocsi

Kézmelegítő

A téli hidegben azonban neked is jól jön egy plusz réteg, főleg a kezednek, amit most nem tudsz zsebre tenni. A kézmelegítőt közvetlenül a tolókarra tudod felszerelni, így ezt sose fogod otthon felejteni. Nem csak melegen tartja a kezed, de külső vízlepergető anyagának köszönhetően a hó és a csepergő eső sem fogja átáztatni. Plusz pont, hogy a kesztyűkkel ellentétben pillanatok alatt „szabad” a kezed, könnyen és gyorsan ki tudsz bújni belőlük.

 

Babakocsi kiegészítők nyárra

Szúnyogháló

A nyári fullasztóan meleg napokon a késő délutáni órákban tudjuk csak megejteni a napi sétát, ekkor azonban már a szúnyogok is rengetegen róják az utcákat. Mi talán már hozzá is szoktunk, hogy nyáron bizony elkerülhetetlenek a szúnyogcsípések, a kicsik érzékeny bőre azonban ezt nem viseli jól. Erre tökéletes megoldás a babakocsira felszerelhető szúnyogháló, mely megóvja a legkisebbeket.

babakocsi_napernyo

Napernyő

A kicsik érzékeny bőrét nem csak a szúnyogcsípésektől, de a közvetlen napfénytől és a megnövekedett UV sugárzástól is védenünk kell. Így érdemes beszerezni egy napernyőt, melyet a babakocsira tudsz rögzíteni. A legtöbb napernyő UV szűrűvel is el van látva, így elfeledhetitek végre a leégést, a bőr kipirosodását és a kellemetlen irritációkat.

A napernyő kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy babakocsink milyen formájú elemekkel rendelkezik, mert vannak olyanok, amik csak kerek, szögletes, vagy éppen ovális profilúra rögzíthetőek. Az univerzális napernyőkkel viszont biztosra mehetünk!

 

Babakocsi kiegészítők minden évszakra

Pelenkázó táska

A pelenkázó táska már mondhatni alap kelléknek számít, ha kimozdultok a kicsivel. Ez tartalmazza a baba összes létfontosságú holmiját, amikre sosem lehet tudni mikor lesz szükség. Nagyon fontos a méret és típus kiválasztásakor eldönteni, hogy mire szeretnéd használni. Csak egy pelenkát, popsitörlőt, cumisüveget és váltóruhát szeretnél vinni? Vagy szükséged van mellszívóra és cumisüveg melegítőre, plusz a saját dolgaidat is ebben a táskában szeretnéd tartani, azaz itt kell hely a kulcsoknak, mobilnak, pénztárcának, papírzsebkendőnek, kézfertőtlenítőnek és a piperéknek?

Szerencsére széles a választék, így miután végiggondoltad, hogy kisebb vagy nagyobb táskára van-e szükséged, biztosan megtalálod a megfelelőt kínálatunkban.

pelenkazo_taska

Vízálló fólia babakocsira

A babáknak is szükségük van a friss levegőre, és arra, hogy a természetet járva nézelődhessenek, felfedezhessenek. Amikor azonban már egy hete csak esik az eső, nehezen tudjuk ezt kivitelezni. Ebben az esetben lehet segítségünkre az esővédő fólia, mely megvédi a kicsit az elázástól, azonban a levegőzésben és a nézelődésben nem korlátozza őt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Babakocsi
Az oldal tetejére