Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
108.990 Ft
Menny.:db

3in1 kombinált babakocsi összetett, sokoldalú és könnyen használható funkcióinak köszönhetően segítenek megfelelni a baba igényeinek, maximálisan támogatva kényelmét és biztonságát.

Gyártó: Coccolle
Várható szállítás: 2024. október 23.
Központi raktáron 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 545
Caretero márkabolt
Magyarországi szervízháttér
+ 6 hónap garancia
Valós raktárkészlet
Akár 24_órán belül nálad

Babakocsi 3in1 Coccolle Melora fekete

108.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A Coccolle Melora multifunkcionális babakocsi egy komplett 3 az 1-ben készlet, alkalmas újszülött kortól kb. 3 éves korig. Használható babakocsiként a mózeskosárral de könnyen átalakítható sport babakocsira és fordítva, hogy megadja azt a kombinálhatóságot, amelyre a modern világban égetően szüksége van. Használja hordozóként az élet első hónapjaiban, vagy amikor a babának teljesen vízszintes helyzetre van szüksége a mély babakocsit, és sport kocsiként használja, amikor a baba készen áll az egyedül ülésre. A babakocsi átalakítása egyszerűen, tartópántok segítségével, 2 egyszerű lépésben történik. A babakocsi többfunkciós és gyermeke igényei szerint állítható: a babakocsi háttámlája több pozícióban állítható a háton (3 pozíció - 100 fokos ülés / 145 fokos ülés, 180 fokos dőlésszög), valamint a több pontos biztonsági öv lehetővé teszi a beállítást gyermeke igényei szerint. Ezenkívül a kupola méretei nagyok, és több pozícióban rögzíthető, a kinti időjárástól vagy a kicsi igényeitől függően.

A sportegység megfordítható: ahogy a gyermek növekszik, a babakocsi az igényei szerint lesz beállítva. A hevederek segítségével a mózeskosár kényelmes sportegységgé válik, mely menetirányban elöl és hátul is elhelyezhető. Sőt, a háttámla a lábtámasztól függetlenül állítható, így a babakocsi kényelmes alvási pozíciót tud biztosítani nagyobb gyermekek számára is. Egy átalakítható babakocsi, amely gyorsan alkalmazkodik gyermeke igényeihez. Ultrakompakt összecsukhatóság: a helyszűke már nem probléma, mivel a Coccolle Melora babakocsi nagyon kicsire összecsukható, még akkor is, ha a kabrió egység a vázra szerelve marad. Ennek az összecsukható módszernek köszönhetően a babakocsi megtalálja a helyét a legkisebb tárolóhelyeken, a szűk liftekben, a kisboltok sikátoraiban vagy akár a kisautók csomagtartójában is. Könnyen összecsukható, a babakocsi összecsukás után is függőlegesen áll.

Az hordozó és az adapterek a készlet részét képezik: az adapterek segítségével az hordozó már nem csak az autóban használható alkatrész, hanem rövid sétákra is alkalmas, amikor a babát nem akarjuk felébreszteni, amikor utazás közben elaludt. A Melora hordozó minden szükséges tartozékkal fel van szerelve a kicsi számára: a párnával, a tetővel és a biztonsági övekkel, az autóban a biztonsági övek segítségével lesz használható - mindig menetiránynak háttal. A hordozó 13 kg-ig használható. További kiegészítők: nagy alsókosár, meleg lábvédő, rovarvédő (szúnyogháló), esővédő és kocsitáska (pelenkázótáska).

-Minden alkatrész nagyon gyorsan össze- és szétszerelhető a keretről

- Alumínium váz.

- Könnyen összecsukható mechanizmus

-A sportegységet kétféleképpen használják

- Állítható magasságú fogantyú

–A hordozó funkció kifejezetten újszülöttek számára készült

-A sportegységen 3 különböző pozícióban állítható háttámla, az alvási pozícióig.

-A hűvösebb időszakra nagy kupolával és lábvédővel van felszerelve.

Méretek kinyitva 90x46x100 cm

Méretek összecsukva 74x59x30 cm

Ajánlott életkor 0 hónapos kortól Maximális teherbírás (kg) 15 kg

Első/hátsó kisebb kerekek mérete 18/30 cm

Első/hátsó nagyobb kerekek átmérője 28/50 cm

A kerék anyaga PU

Paraméterek

Kialakítás 3 az 1-ben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére