Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babahinta, pihenőszék

A pihenőszékek és babahinták, amiről sokan tévesen hiszik, hogy káros hatása van. A pihenőszékeket és szobahintákat mivel puha és teljes testhosszában megtámasztja a babát, ezért nyugodtan lehet használni.

A baba napközben minél többet van ébren, annál inkább igényli a figyelmet, a pihenőszékek és szobahinták ilyen téren rendkívül hasznosak, biztonságot és kényelmet nyújtanak a picinek, és használatuk közben folyamatosan ott lehet az anyuka közelében.

Rendezés:

Pihenőszékek és babahinták újszülött kortól. 

Pihenőszékek, szobahinták biztonságosak és kényelmesek ezáltal biztosítják a baba nappali ébrenlétét és az anyukák nyugalmát.

Nappal, amikor a baba ébren van, kényelmes és biztonságos hely számára a pihenőszék. A pihenőszékek többsége már egészen újszülött kortól használható.

Olvasd el blog cikkünket a témában! "Pihenőszék hatással van a baba mozgásfejlődésére?"

Baba pihenőszék, a nyugodt alvás titka

A baba pihenőszék kínálatban sok olyan megtalálható, ami már újszülötteknek is ideális, mások csak féléves kortól javasoltak. Az eszköz kitűnő választásnak bizonyul ahhoz, hogy mindig biztonságban tudhassuk a kicsit, aki nyugodtan pihenhet abban, de az ébrenlét során sem fog unatkozni. A kicsi az első időszakban sokat alszik. Rendkívül fontos azonban, hogy mindig szem előtt legyen. A test teljes alátámasztása legalább annyira lényeges, mint az, hogy akkor is jól szórakozzon a baba, ha éppen ébren van. A baba pihenőszék a testet teljes egészében alátámasztja, így a baba fejlődését is támogatja. A kényelmes fekhely kiváló helyszínt biztosít az alváshoz, speciális funkcióival pedig gondoskodik a jó közérzetről.

A zenélő, rezgő, hintáztató funkciók mind a nyugodt pihenéshez, mind a világ felfedezéséhez ideális körülményeket teremtenek. A biztonságos kialakításnak köszönhetően, a babát mindig jó helyen tudhatod, ráadásul könnyedén magaddal viheted, ha épp a lakás más helyiségében adódna dolgod. Az első pocaklakó érkezése mindig nagy izgalommal és várakozással teli időszak. Szeretnénk mindenből a legjobbat adni a kicsinek és egyúttal kényelméről is korszerű eszközökkel gondoskodnánk. A baba pihenőszék minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, éppen a praktikussága, kihasználhatósága és a babának nyújtott kényelem apropóján. Ne feledd, a nyugodt alvás kulcsa lehet egy jól megválasztott baba kiegészítő, ezzel pedig saját időbeosztásod érdekében is sokat tehetsz.

Az oldal tetejére