Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babahinta, babák és szülők kedvence

Babahinta, babák és szülők kedvence

Miért nem érdemes a babahinta előnyeit nem kihasználni? Mert a hiányában számtalan nyugodt órától eshet el a család, ami pedig amúgy aranyat ér. Sok téves elgondolás él a köztudatban erről a termékről, úgyhogy most megpróbáljuk rendbe tenni ezt a területet a tisztánlátás kedvéért.

 

A babahinta alkalmazása kockázatos?

Egy cseppet sem! Tulajdonképpen ez az a felettébb téves elgondolás, ami beleékelődött a köztudatba. Mára már kutatások is bizonyítják, hogy ez az a konstrukció, aminek a rendszeres használata egyáltalán nem veszélyes, sőt, kifejezetten előnyös mindenkinek. Hogyan? Mutatjuk!

A hinta eleve egy olyan mozgást biztosít, ami a babának megnyugtató, ugyanakkor érdekes. A teljes testet kitámasztó puha felület biztonságos környezetet garantál, tehát a kicsi épsége egyetlen pillanatig sincs kockára téve. Miközben az apróság a hintában jól érzi magát, nézelődik, figyeli a világot vagy éppen lassacskán az álmok birodalmának kapuja felé halad, addig a szülők a mindennapi teendőik után eredhetnek, némi szabadságot nyerve. Vagy éppen a család együttesen adózhat a pihenés regeneráló élményének.

A speciális kiképzésű termék stramm, ellenálló, azaz bírja a strapálást, amire egyébként szükség is van, különösen napi szintű alkalmazás mellett. Márpedig ha a babák megtapasztalják, mit is jelent a ringatózás ezen izgalmas fajtája, akkor kérni fogják, hogy újra és újra megtapasztalhassák a hinta-palintát!

babahinta több generáción át is jó szolgálatot tehet?

Igen, erre minden esély megvan. A minőségi követelményeknek maradéktalanul megfelelő kialakítás kezeskedik róla.

Tartalomhoz tartozó címkék: babahinta babahinta ár
Az oldal tetejére