Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az utazóágy hordozhatóvá varázsolja a kényelmes alvás kiváltságát

Az utazóágy hordozhatóvá varázsolja a kényelmes alvás kiváltságát

Az utazóágy az a kellék, ami egy izgő-mozgó család életéből nem hiányozhat. Miért? Mert mindegy, hogy hol éri a kisbabát a reggel, ha a családja mellette áll és a biztonságos pihenési környezet is adott, akkor kezdődhet a móka és a kacagás. Ám az elsődleges minden helyzetben a biztonságos közeg feltételeinek megteremtése.

 

Az utazóágy funkcionalitásban verhetetlen

Összecsukható, pikkpakk szétnyitható, kis helyen is elfér és maximális kényelmet biztosít. Mi kell még a tökéletes elégedettséghez? Ha most azt gondolod, hogy ez az a termék, ami kizárólag azoknak ideális döntés, akik folyton úton vannak, akkor csak félig van igazad. Igen, számukra vitathatatlanul nélkülözhetetlen az otthoni kelléktárból. De, az utazás nem a nagy távolságok megtételével egyenlő. Pont elég, ha a cél a nagyi vagy a szomszéd, esetleg a legjobb barátnő. A kicsinek mindig és mindenhol elsődleges igénye, hogy biztonságban érezhesse magát. Ehhez pedig hozzátartozik az alvásbiztonság kiépítése és megőrzése. Ha a gyermeked nyugodt, ha gyakorlatilag bárhol álomra hajthatja a fejét, akkor ez olyan szabadsággal ajándékozhat meg Téged, aminek köszönhetően senki sem állhat az utatokba, ha egy picit magatok mögött hagynátok a túl jól ismert közeget.

Melyik az utazóágy legjobb jellemzője?

A kompakt kialakítás a termék ütőkártyája. Ennek hála, ha éppen nincsen rá szükség, akkor könnyedén bezsúfolható mondjuk a szekrénybe, a pincébe vagy a padlásra (kinek hol fér el). Aztán ha elérkezik az indulás ideje, akkor a csomagtartóban is pikkpakk elhelyezhető az édes álmok ígéretével kecsegtető ágyikó.

Tartalomhoz tartozó címkék: utazóágy utazóágy vásárlás
Az oldal tetejére