Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az összecsukható etetőszék praktikus kellék

Az összecsukható etetőszék praktikus kellék

Az összecsukható etetőszék régóta nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen használaton kívül kis helyen elfér, mégis maximálisan eleget tesz a felé támasztott követelményeknek. Már a hozzátáplálás időszakában, sőt, akár előtte is fontos szerep juthat neki, hiszen így a gyermek is részese lehet a közös étkezéseknek, elsajátíthatja a mozdulatokat.

A multifunkciós etetőszék kiválóan beilleszthető a belső terekbe és idővel kisasztalként és szék gyanánt is funkcionálhat. 

Az összecsukható etetőszék kiválasztásának szempontjai

A kérdéssel előbb vagy utóbb minden szülő szembesül. A modern megoldások esztétikus megjelenéssel bírnak, így e tekintetben is megfelelnek az elvárásoknak. Nem mehetünk el a biztonság kérdése mellett sem, főleg akkor, ha a gyerkőc még igen kicsi és meg kívánjuk előzni, hogy a magasból a mozgolódás során lepottyanjon. Az összecsukható etetőszék többféle verzióban is elérhető, sőt, vannak hintaként funkcionáló fajták is. Alapvetően érdemes a kis helyen elférő, mégis időtálló minőségű, stílusos eszközök valamelyikét előnyben részesíteni. 

Az állítható háttámla és a méretes tálca biztosan előnynek számítanak, de a fából készült, 3 pontos biztonsági övvel és egyszerűen tisztítható, vidám mintával bíró huzattal elérhető etetőszékre is eshet a választás. Az árak rendszerint hasonló kategóriában mozognak, így a kínálat elemei között mindenki találhat kedvére valót. Az összecsukható etetőszék használaton kívüli időszakban a konyha egyik sarkában pihenhet, várva az újabb bevetésre.

Az oldal tetejére