Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az összecsukható etetőszék helytakarékosságban (is) lekörözhetetlen

Az összecsukható etetőszék helytakarékosságban (is) lekörözhetetlen

Miért annyira praktikus választás az összecsukható etetőszék? Azért, mert általa egy stramm, strapabíró bútordarabbal gazdagodhat a család, amit ha amúgy épp nincs rá szükség, pár könnyed mozdulattal össze lehet csukni. Így aztán még a legkisebb lakásokban is elférhet anélkül, hogy elvenné a helyet.

 

Az összecsukható etetőszék helytállása borítékolható?

Igen! Sokan tartanak attól, hogy az összecsukható szerkezet egyúttal megingathatóságot jelent. Lévén, ami nem fix, az valószínűleg nem stabil. Maga az elgondolás akár még logikusnak is mondható, ellenben jelen esetben távol áll az igazságtól. Az összecsukás lehetősége ugyanis semmilyen szinten sem érinti a konstrukció strammságát, masszívságát. Úgyhogy attól egy percig sem kell tartani, hogy mikor csuklik össze a szék. Ez az eshetőség nem következhet be.

Azokban a háztartásokban, ahol minden hely számít, különösen felértékelődik a helytakarékosság ténye. De alapvetően bárhol jól jöhet ez a fajta praktikum. Hiszen ahol több a szabad tér, ott sem feltétlenül praktikus kerülgetni a széket, aminek ellenben a funkcionalitása nem nélkülözhető a mindennapokban. Így aztán mindenki jól járhat. Nem kell lemondani az etetőszék vitathatatlan előnyeiről, ugyanakkor a konyha berendezését vagy „látképét” sem kell drasztikus mértékben megváltoztatni. Összecsukott állapotában gyakorlatilag parányi helyet foglal.

Az összecsukható etetőszék éveken át hűségesen szolgálhat?

Igen, a stramm kivitelének köszönhetően, mindaddig rendelkezésre állhat, amíg ez szükséges. Sőt, kistestvér érkezésekor ismételten munkába állítható.

Az oldal tetejére