Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autós kiegészítők

Az autós kiegészítők fontossága a mindennapokban elengedhetetlen, mert az autó első üléssorának háttámláját a gyermek akaratlanul is eléri a cipőjével, így azt könnyen összekoszolhatja. Erre a problémára ad kiváló megoldást a háttámlavédő. Zsebes változata a háttámla védelmén túl praktikus tárolózsebekkel rendelkezik, játékok, ital, egyéb apróságok számára. Létezik ebből olyan modell, ami táskaként összehajtható, így nem csak az autóban használható.
Rendezés:

Autós kiegészítők: háttámlavédők, árnyékolók, tárolók, utazó kispárnák egyaránt védik a gyermeket és az autót is. Veszélyes, amikor a gyermekülés felmelegszik a napon álló autóban, így a kicsi akár égési sérüléseket is szenvedhet. Óvd az ülést hővisszaverő gyermekülésvédő használatával, így a kicsit is biztonságban ültetheted bele!

Az autó ablaküvegén keresztül betűző naptól a gyermeket is szükséges megvédeni, és fokozottan vonatkozik az újszülöttekre, hiszen őket egyáltalán nem szabad kitenni a napsugarak okozta veszélynek. Ezért fontos már a pici babának árnyékolót felszerelni az autó oldalsó üvegére vagy a hátsó szélvédőjére, de a legjobb megoldás, ha mindkettőre teszel.

Az oldal tetejére