Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
73.990 Ft
A Caretero Rio autósülés a 40 cm-től 105 cm magasságig és legfeljebb 22 kg testsúlyú gyermekek számára készült. Rendelkezik egy könnyen szerelhető alappal és stabilizáló lábbal. Az Rio autósülés bármilyen körülmények között használható. Az integrált ISOFIX horgok segítségével könnyen felszerelhető az alapra. A 360 °-os forgatható üléssel a gyermek egyszerűen behelyezhető az autósülésbe, és az alap korlátozója miatt az autósülés univerzális és többnyire minden járműhöz alkalmas. A gazdag bélési felszerelés lehetővé teszi az autósülés magasságának és a gyermek súlyának beállítását már az élet első napjaiban
Gyártó: CARETERO
Központi raktáron Nincs készleten
Szerezhető hűségpontok: 370
Caretero márkabolt
Magyarországi szervízháttér
+ 6 hónap garancia
Valós raktárkészlet
Akár 24_órán belül nálad

Autós gyerekülés CARETERO Rio szürke

73.990 Ft

Leírás

Az Rio autósülés az I-size szabványnak megfelelően készült, így a gyermeket az utazás során 87 cm magasságig ellentétes irányban lehet szállítani, hogy a legmagasabb biztonság biztosított legyen.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:
- 40-105 cm magasságú és legfeljebb 22 kg testsúlyú gyermekek számára készült
- szigorú ECE R129 i-Size szabványnak megfelel
- 360 °-ban forgatható ülés, hátrafelé történő telepítés (87 cm-ig - Isofix és stabilizáló láb segítségével) vagy előre történő telepítés (76-105 cm-ig - Isofix és stabilizáló láb segítségével) 3 háttámla beállítási szint (+1 szint hátrafelé történő utazáshoz)
- 7 fejtámla beállítási szint
- újszülöttek számára választható redukciós betétek
- 5 pontos biztonsági övek kényelmes hosszúságbeállítással
- tartós szerkezet minőségi anyagokból készült
- a tojás alakú ülés a biztonságot növeli
- modern design, amely az esztétikát és a funkcionalitást ötvözi
Műszaki adatok:
CSOMAGOLT TÖMEG (KG) 12
KOROSZTÁLY 0+, I (max. 22kg)

CSOMAG MÉRETEI - HOSSZ 68 cm
CSOMAG MÉRETEI - SZÉLESSÉG 46 cm
CSOMAG MÉRETEI - MAGASSÁG 63 cm
I-SIZE - A LEGMAGASABB BIZTONSÁGI SZINT
Az i-Size normát hosszú évek során készített gyermekekre vonatkozó közlekedési balesetek és laboratóriumi tesztek elemzésével hozták létre Q típusú bábu használatával. Ennek a normának a célja az, hogy a gyermekek biztonságát magasabb szintre emelje, mint a korábbi ECE R44 norma tette. Ezért vezették be az ISO-FIX-rendszerrel való telepítést és az extra rögzítőelemeket, amelyek teljes mértékben helyettesítették a biztonsági övekkel való telepítést. Ennek köszönhetően minimalizálódik a rossz telepítés kockázata. A gyermekek autósüléseinek autóban való telepítési folyamata egyszerű, és a helyes rögzítést jelzők támogatják.
A súlykritériumot a magassági kritérium váltotta fel, amely egyértelműen meghatározza, hogyan lehet a gyermeket szállítani és mikor.
Szigorú követelményeket határoztak meg a gyermek életkorára és magasságára vonatkozóan, amelyeket be kell tartani, ha a gyermeket a haladási irányával ellentétesen kell szállítani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére