Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékötletek a legkisebbnek (és szüleiknek)

Ajándékötletek a legkisebbnek (és szüleiknek)

Közeleg Szent Miklós napja és ilyenkor szeretjük meglepni a számunkra igazán fontos embereket. De mivel kedveskedhetünk ott, ahol nem rég született meg az új kis családtag? Egy újszülött számára még nem feltétlen tudunk ajándékot adni, azonban szüleit tudjuk hasznos ajándékokkal segíteni. Ha fontos számodra, hogy nem csak egy kedves, de hasznos ajándékkal szerezz örömet, akkor tudunk pár ötletet adni.

 

   1.    Játék, csörgő

Talán neked is az eszedbe jutott az örökzöld gyermekjáték. Szuper játékokat adhatunk egy nagyon pici babának is, amik felkeltik a figyelmét és lefoglalják őt, mialatt felfedezi, nézegeti azokat. Ezzel persze a szülőknek is biztosítva néhány nyugalmas percet.

A csörgők és rágókák kitűnően hatnak az érzékszervek fejlesztésére. Nagy hatással vannak a babák hallására, tapintására, látására és finommotorikus készségeiket is fejlesztik. A rágókák később, a fogzás ideje alatt is szuperek lesznek, hiszen enyhíti a picik fájdalmait. Válassz hűsítő rágókát, mely még elviselhetőbbé teszi a kicsik számára a fognövekedést: kellemes hűvösségével csillapítja a duzzadt, gyulladt fogínyt.

Kitűnő ajándék a kiságyra, babakocsira, hordozóra szerelhető játék is. Már újszülött babáknak is érdemes beszerezni, akik a „nagy felfedezők” életkorban vannak és minden nap tanulnak, tapasztalnak valami újat. Pihenés közben, otthon vagy útközben a babakocsiban is megnyugtatja, szórakoztatja majd őket.

 A készségfejlesztő illetve szórakoztató játékkal biztosan nem fogsz mellé lőni.

 

2.    babafészekBabafészek

Nincs is nagyobb öröm egy anya számára, mint ha biztonságban tudhatja kisbabáját. Egy újszülött viszont állandó felügyeletet igényel. A babafészek használatával azonban édesanyja nyugodtan szánhat magára vagy teendőire egy kis időt. A babafészek nem csak megvédi a kicsit attól, hogy leguruljon a kanapéról vagy ágyról, de komfortos, meleg kis kuckót is biztosít a kisbaba számára, ahol nyugodtan és biztonságosan pihenhet.

A babafészek megkönnyíti mind a kisbaba, mind szülei mindennapjait.

 

 

3.    Babaruha

Ruhákból sosem elég! A babák akár egy szezon alatt kinőhetik ruháikat, így lényegében minden évben, minden évszakra egy új ruhatárat kell beszerezni a számukra. Ez is nagyobb kiadás lehet a többi babaholmi mellett, így biztosan örömmel fogadná bármelyik anyuka, ha a mikulás puttonyában néhány babaruha lapulna. Ha pedig igazán különlegessé akarod tenni a meglepetéscsomagot, választhatsz összeillő szetteket és divatosabb darabokat, melyek még biztos nem találhatóak meg a kicsi szekrényében.

 

 

 

4.    Rácsvédő

Kicsit egyedibb és különlegesebb ajándékot szeretnél adni? A babafészekhez hasonlóan a pihe-puha rácsvédő is a baba biztonságos és nyugodt pihenéséért felel. Ugyanis az esti forgolódások során könnyen beütheti kis karját, lábát a kemény kiságyba és ezzel nem csak fájdalmat okozva magának, de mély álmából is felriasztja. A rácsvédő a textilszalagokkal könnyedén a kiságy rácsaihoz rögzíthető, így az nem fog elmozdulni és mindig védelmet biztosít a kicsi számára.

Ha te itt még nem állnál meg, igazán különleges ajándékcsomag lehet, ha a rácsvédőhöz egy hozzá passzoló ágynemű garnitúrát is ajándékozol, a teljes harmónia elérése érdekében.

 

   5.    Kézmelegítő a babakocsira

Ez a szuper ötlet talán még nem jutott az eszedbe, pedig a hideg téli napokon nincs is praktikusabb, mint a babakocsira szerelhető kézmelegítő! A babakocsit tolva (még akár kesztyűben is) könnyen kihűlnek az ujjak, ami igencsak kellemetlenné teszi az utat. A babakocsira szerelhető kézmelegítőt sosem felejti majd otthon, polár anyagból készült belseje mindig melegen tartja a kezeket és vízlepergető külsejének köszönhetően a szemerkélő eső vagy hó sem áztatja át.

 

      6.    Pihenőszékek, szobahinták

Igazán exkluzív ajándék egy pihenőszék vagy egy szobahinta. Mindkettő teljes alátámasztást biztosít a kisbabának, illetve szórakoztatja, megnyugtatja őt. Az anyuka számára is nyugalmat jelent, hogy kisbabája egy biztonságos, kényelmes helyen pihen mellette.

És talán nem is gondolnánk, hogy a szobahintának mennyi előnye van. Fejleszti a csecsemő egyensúlyérzékét, a térben való tájékozódást, a mozgáskoordinációt és nem utolsó sorban könnyebben álomba merül a ringató mozgásra.

 

 

 

 

+1 Ajándékutalvány

Ha nem tudsz dönteni, melyiknek is örülnének a leginkább, lepd meg őket egy ajándékutalvánnyal, melyet a számukra leghasznosabb babakiegészítőre, kellékre tudnak beváltani.

Egyáltalán NE gondoljuk, hogy ez egy személytelen ajándék lenne! Pont ezzel tudod kifejezni hogy számodra igazán fontos, hogy a legtökéletesebb ajándék kerüljön a mikulás puttonyába – azt pedig igazán csak az anyuka tudhatja, mire van leginkább szükségük, illetve minek örülnének a legjobban.

 

Bármire is essen végül a választásod, biztosan feldobod majd a hideg decembert az újszülött és anyukája számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék
Az oldal tetejére