Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes utazáshoz.....

A tökéletes utazáshoz.....

2020 tavasza alapjaiban változtatja meg világunkat, és ezzel együtt utazási szokásainkat. Abban a világban, ahol a különböző technológiai megoldásoknak és trendeknek köszönhetően az emberek mobilitása nagy mértékben felgyorsult, hihetetlen sokként érte az utazókat modern korunk első világjárványa: a koronavírus. A turizmus gazdaságtan első alappillére ugyanis a biztonság, és annak különböző aspektusai.

Ami biztosan fontos lesz a jövőben is, hogy a családi utazás során a gyermek jól érezze magát, ne unatkozzon a repülőtéri várakozáskor, erre nyújt kiváló megoldást az  Autó és koffer 2in1 Range Rover, a szórakozás és praktikusság csodálatos kombinációja, elegáns Range Rover Sport SVR luxusautó designba csomagolva.

Kétszínű kombináció: fehér-fekete, piros-fekete, kék-fekete

Az Autó és bőrönd 2in1 tökéletes társ lesz utazáskor, ahol egyben játékszerként és bőröndként is szolgál majd. A legtöbb légitársaság ezt a méretű poggyászt elfogadja kézipoggyászként.

Ha az elülső részen lévő rácsot megnyomja, kinyílik a bőrönd ahová játékokat, ruhákat vagy bármilyen más gyerek szükségleteket rakhat, és így gyermeke szórakozás módon a rendet is tanulja.

A alumínium kitolható fogantyú hozzásegít a kényelmes szállításhoz.

A jármű működéséhez elég betolni a fogantyút és a tetőrészről kihúzni a tartót. Ezután a gyerek könnyedén lábbal mozgathatja a járművet egyenes vonalban.

Főbb jellemzők:

  • Maximális teherbírás 23 kg.

  • A poggyász belső tere szövet választófallal van elválasztva és hálós zsebet tartalmaz.

  • Termék méretei: 54,8 × 29,6 × 22,3 cm

  • Maximális teherbírás: 23 kg

  • Poggyász kapacitása: kb. 11 l (22x46x12cm)

  • A legtöbb légitársaság elfogadja kézipoggyászként

   

Tartalomhoz tartozó címkék: utazás
Az oldal tetejére