Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A sport babakocsi visszaadhatja a mozgás örömét

A sport babakocsi visszaadhatja a mozgás örömét

A sport babakocsi az a konstrukció, ami kitárhatja előtted, előttetek a nagyvilág ajtaját. Vagy ha ez túlságosan nagy ígéretnek tűnik, akkor maradjunk annyiban, hogy a ház kapuját. Mert végre valahára elindulhattok felfedezni, a gyermekednek egyelőre még teljesen ismeretlen, ám annál érdekesebb közvetlen és közvetett környezetet.

 

Mit kaphatsz a sport babakocsi használatával?

Teret. Szabadságot. Időt. Időt, amit magadra is fordíthatsz, hiszen végre kimozdulhatsz. A mozgás öröme eleve aranyat ér, felbecsülhetetlen erővel bír. De amikor konkrétan kimozdulásról, a napi rutinból való kitörésről beszélünk, akkor pláne olyan érték kerül szóba, ami szintén felmérhetetlen jelentőségű. Amikor már kicsit nyomaszt az otthonlét, amikor a négy fal inkább zavar és nyom össze, minthogy biztonságot adna, akkor elérkezett a kilépés ideje. Ki az utcára, a parkba vagy mondjuk az erdőbe.

A kompakt, sportos kialakítású szerkezet jól bírja a gyűrődést, a strapát, tehát még akár futhatsz is a társaságában.  A gyermeked garantáltan nem fog le-fel ugrálni és pattogni az ülésben, mivel a speciális tulajdonságokkal rendelkező modell funkcionalitás terén is az élen teljesít. Vagyis a baba biztonsága és komfortja egyetlen pillanatig sem szenvedhet csorbát. De ahhoz, hogy minden a legjobban alakuljon, a Te kényelmed is nélkülözhetetlen.

sport babakocsi terepen is elboldogul?

Abszolút! Akár erdőbe, mezőre is viheted, bár itt jegyezzük meg, hogy sokszor a városi közlekedés is kellően vadregényes, így a strapabíróság alapvetően is fontos.

Az oldal tetejére