Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A háromkerekű bicikli a szabadságot hozhatja el - Neked és gyermekednek!

A háromkerekű bicikli a szabadságot hozhatja el - Neked és gyermekednek!

Ha most azt gondolod, hogy a háromkerekű bicikli addig áldás, amíg a gyerkőcöd hajtja, utána pedig teher marad csupán, akkor van egy jó hírünk! Ez nem az a szerkezet, aminek a cipelése bármikor is téged illetne. Ez nem az a konstrukció, ami ha éppen pihen, akkor konkrétan csak egy letudásra váró nyűg. Ez egy olyan modell, ami nem kevés élménnyel gazdagíthatja a mindennapokat, és nemcsak a lurkódnak.

 

Miért olyan jó választás a háromkerekű bicikli?

Azért, mert a távolságot hirtelen átalakítja. Az, ami egykor leküzdhetetlennek tűnt, hirtelen izgalmas felfedezéssé válhat. Persze az tény, hogy szülőként nem kis feladat lábnyomon követni a hajtást, de megéri belemenni ezekbe a pillanatokba. A gyermekek imádják bebarangolni a környezetüket, és nagyon szeretik, ha az ismeretlenbe is egy kicsit belekóstolhatnak. Na erre tökéletesen alkalmas ez a járgány, ami biztos, stabil alapként szolgál és aminek a tekerése nem jelenthet kihívást.

háromkerekű bicikli nem okozhat fennakadást a Számodra?

Nem! Fentebb megemlítettük, hogy ez nem az a hajtány, ami ha elfárad a gyermek, akkor vagy ott marad az útszélén, vagy rád hárul a cipelése. Ugyanis a rendszer tolókarral van ellátva. Így, ha a lurkód úgy érzi, hogy teljesen kimerült a pedálozásban, ha azt tapasztalod, hogy már a csigák is gyorsabbak nálatok, akkor foghatod és a kar segítségével tolhatod a biciklit. A gyermeked pedig kényelmesen, biztonságban elhelyezkedve élvezheti a nem mindennapi élményt. A kompakt kialakítású konstrukció könnyedén irányítható ilyen módon, tehát a hazakormányzás nem generálhat fejfájást.

Az oldal tetejére