Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A futóbicikli gyerekeknek a szabadság kulcsa

A futóbicikli gyerekeknek a szabadság kulcsa

Miért annyira népszerű a futóbicikli gyerekeknek? Azért, mert benne rejlik a kimozdulások ígérete. Márpedig a legtöbb gyerkőcnek ez egyet jelent a felszabadultsággal. Pláne, ha ehhez az irányítás élménye is hozzáadódik.

Szóval ha beköszönt a lábbal hajtós bringás korszak, akkor a szülői nadrágok felkötése is aktuálissá válik, mert a sebességváltás borítékolható!

A futóbicikli gyerekeknek biztonságos választás?

Természetesen, pont ez a lényege. Stabil, stramm, jól bírja a kihívásokat, amikből akad bőven és mindennek tetejében még jól is néz ki. Ez utóbbi nem tűnik túlságosan fontos kitételnek, de a gyerkőcöknek igenis sokat jelent. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, akár még hosszabb távon sem generálhat problémát a kormány szorítása, a bicikli irányítása. Kezdetben még a bizonytalankodás teljesen normális, aztán később úgyis a magabiztosággal egyetemben megérkeznek a minél távolabbra mutató tervek. A könnyű szerkezeti váz azért annyira előnyös, mert ha a gyermek félúton elfárad, amire valljuk be megvan a reális esély, akkor a bringa cipelése nem eredményezhet derekat szakasztó terhet. Sőt! Ha a járgány viszonylag egyszerűen megemelhető, akkor az úthibák, nagyobb padkák áthidalására idővel a lurkók is képessé válhatnak.

Meddig élvezhető ki a futóbicikli gyerekeknek biztosította hajakat lobogtató élmény?

Elsősorban nem az életkor, hanem a testmagasság számít. Az érettség úgyis hamar kiderül, ráadásul arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a futóbiciklizés készség-képesség fejlesztő tulajdonsága jelentős. Az pedig, hogy mindez meddig tart, leginkább attól függ, hogy milyen gyorsan nő a lurkó.

Az oldal tetejére