Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Caretero babakocsi nem ismer akadályokat

A Caretero babakocsi nem ismer akadályokat

A Caretero babakocsi közbenjárásával bárhova és bármeddig elmehettek a gyermekeddel, ahova és ameddig csak szeretnél. Ez a szabadság olyan örömforrás, ami nemcsak Neked okozhat boldogságot, hanem a szemed fényének is. Mert jönni-menni, nézelődni, friss levegőn lenni és az átlátszó ablakon keresztül figyelni a még ismeretlen nagyvilágot, izgalmas és lenyűgöző.

Te pedig elragadtatva kísérheted végig ezt a folyamatot, ahogy a gyerkőcöd időről-időre egyre többet képes felfedezni és befogadni a környezetéből, az őt érő hatásokból, ingerekből.

Mi az, amit adhat neked a Caretero babakocsi?

Kényelmet, komfortot, könnyedséget és megbízhatóságot. A biztonságos közlekedés élményét. A kompakt méretének köszönhetően, összecsukott állapotban alig foglal helyet, szóval ha kis lakásban éltek vagy aprócska tároló áll a rendelkezésedre, akkor sincsen probléma. Amúgy a gyártó által remekelt szerkezetek híresek arról, hogy pillekönnyűek. Pár kilót nyomnak csupán, aminek a mozgatása nem jelenthet kihívást. Még akkor sem, ha közben navigálnod is kell. A kosárnak köszönhetően akár a bevásárlást is megoldhatod a lurkód társaságában. Az ötpontos biztonsági öv, valamint a számtalan pozícióba állítható háttámla együttesen borítékolják a biztonságos közeget. Amiből persze a kényelem sem hiányozhat. De akkor kerek az egész, ha Te is legalább olyan jól érzed magad séta közben, mint a gyermeked. Szóval a puha szivacsos fogantyú vagy éppen a nagyméretű, könnyen gördülő kerekek ehhez segíthetnek hozzá.

A Caretero babakocsi mikortól gördülhet be az életetekbe?

6 hónapos kortól már ajánlható, egészen 36 hónapos korig.

Tartalomhoz tartozó címkék: Caretero babakocsi Caretero babakocsi ár
Az oldal tetejére