Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 2in1 etetőszék praktikus bútordarab is egyben

A 2in1 etetőszék praktikus bútordarab is egyben

A 2in1 etetőszék a családi étkezések és programok központi szereplőjévé válhat, különösen a hozzátáplálás időszakában. Ez a periódus kifejezetten izgalmas, felfedezésekkel teli. Szóval határozottan jó ötlet egy olyan modellt beszerezned, amivel duplán jól járhatsz.

 

A 2in1 etetőszék egy kisszéket is magában rejt?

Igen! A levehető alsó résznek hála, ha éppen az etetés nincsen porondon, akkor maradhat helyette az aprócska székecske, ami a gyerkőcöd kedvenc helyévé léphet elő. A szerkezet a számtalan praktikus tulajdonságával nagymértékben hozzájárulhat a mindennapok gördülékenységéhez, könnyedségéhez. Az állítható tálca, az ötpontos biztonsági öv vagy éppen a levehető ülés olyan jellemvonások, amik az egyszerű alkalmazást borítékolják. Ráadásul a speciális felület tisztítása sem okozhat nehézséget. Márpedig azért, főleg kezdetben előfordulhat, hogy nem minden étel nyeri el gyermeked tetszését. Egy kis répafőzelék vagy brokkolipüré nem jelenthet akadályt, még akkor sem, ha történetesen az egész tálca úszik bennük.

Bár nem tűnik első körben lényeges jellemzőnek, hosszútávon mégis sokat jelent a stílusos kialakítás. Vagyis ez az a szék, ami trendi kiegészítőjévé válhat az otthonodnak, a környezetednek. Nem egy kirívó, a közegből kilógó kellék, amit hónapokon át kerülgetni kell, hanem egy szemeket kényeztető bútor, ami mindennek tetejében, amikor kell, a kezed alá dolgozik.

Meddig élvezhetőek a 2in1 etetőszék előnyei?

A maximum súlyhatár 15 kg, általában 6 és 36 hónapos kor között javasolható az alkalmazása, de természetesen elsősorban a testsúly alakulását érdemes figyelni.

Az oldal tetejére