Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 2in1 etetőszék multifunkcionalitásban nyerő

A 2in1 etetőszék multifunkcionalitásban nyerő

A 2in1 etetőszék minimum kétszeresen jó választás. Egyrészt azért, mert a stabilitásának köszönhetően megingathatatlan alapként szolgálhat az etetések során. Másrészt egyetlen könnyed mozdulattal például kis székké varázsolhatod, ami egy újabb, praktikus bútordarab, amely nem hiányozhat az életteretekből. Ez pedig még csak a kezdet!

 

Miben segíthet a 2in1 etetőszék?

Elsősorban az étkezések nyugalmának megteremtésében. Abban, hogy a családi pillanatok megélése teljessé váljon. Az együtt evés összekovácsoló erővel bír. Mindenkinek élmény az együtt lét ilyen formája, miközben a család legifjabb tagja rengeteget tanulhat a tapasztalatszerzésen keresztül. Figyelve a környezetét, másolással és utánzással számtalan mimikát, gesztust csíphet el, amiknek a jelentősége, ahogy telik az idő, egyre inkább felértékelődik.

Azonban ahhoz, hogy ezek a pillanatok ténylegesen mementókká alakuljanak, nélkülözhetetlen egy olyan szék, ami bírja a kihívásokat. Akár még a hozzátáplálás megkezdése előtt célszerű hozzászoktatni a babát vadonatúj kellékéhez, ami a későbbiekben napjában többször is főszerepet játszhat az életében. Ez a tudatos hozzászoktatás, megismertetés kifizetődő taktika, lévén amire eljön az élesben etetés ideje, addig a megszokottságnak köszönhető biztonságérzet támaszként szolgálhat. A kisebb-nagyobb sírások még így sem kivédhetőek, de azért a számuk minimálisra csökkenthető. Ha pedig vége a falatozásnak, akkor néhány szempillantás alatt teljesen új formát és értelmet nyerhet ez az amúgy stílusos bútordarab.

2in1 etetőszék jól mutat?

Így igaz, vagyis nem csupán hasznos, hanem esztétikus is.

Az oldal tetejére